Hoppa till innehåll

Vill du också göra skillnad

.Vill du vara en del av ett team som är ute på en mission att förändra förutsättningarna för barn, unga och äldre. Att kunna ge dessa ett mer meningsfullt och tryggare liv. Vill du samtidigt arbeta på en arbetsplats där välmåendet är viktigt och där vi tror att du blir ditt bästa jag om du har en balans mellan arbetsliv och egenliv. Då tror vi att vi kommer att trivas ganska bra ihop

Jobba som utvecklare på Digitala Samtal

Erfaren utvecklare?

Vill du som erfaren utvecklare vara med i ett team där dina kunskaper kan förändra människors liv på riktigt. Vi söker efter dig som har dokumenterad erfarenhet av utveckling i webbaserade administrativa system.

Du skall ha ett långsiktigt tänk i din utveckling men samtidigt kunna vara snabb i att genomföra förändringar. Erfarenhet av PHP och javascript är en fördel men det viktigaste är att du har ett strukturerat sätt att tänka och skriva din kod.

Du har minst fyra års erfarenhet och har helst arbetat i både backend och frontend. 

Vi ser gärna att du tar ett stort eget ansvar för dina uppgifter och produkten. Utmana oss gärna hur vi kan bli ännu bättre.

Kontakta Mattias för mer information om tjänsten

Success manager?

Har du lätt att leda och inspirera. Får du saker gjorda. Vill du med dina kunskaper hjälpa våra kunder att bli ännu bättre på att hjälpa barn och äldre till en mer meningsfull tillvaro.

Tjänsten är tillsatt

😊

Jobba som success manager på Digitala Samtal
Jobba som UX designer på Digitala Samtal

UX designer?

Vill du ta dig an utmaningen att skapa ett UX som skall fungera för både barn och seniorer. Eller för den delen personer med funktionsnedsättning eller degenererande sjukdomar som demens. Skulle du må bra i ett team där det du gör kan göra skillnad för andra människor på riktigt.

Då skulle du platsa på Digitala Samtal. Vi söker dig med det där lilla extra när det gäller UX design. Vi vill att våra verktyg skall vara roliga att använda och samtidigt spegla allvaret i vad det är vi arbetar med.

Du har minst fyra års erfarenhet av UX design och då främst av komplexa system eller tjänster.

Kontakta Mattias för mer information om tjänsten

Har du fler frågor om våra tjänster?

Boka ett onlinemöte så berättar vi mer om vilka vi är och vilka möjligheter du har.