Hoppa till innehåll

Socialchefsdagarna 2024

Träffa oss på Socialchefsdagarna 2024

Välkommen till vår monter på Socialchefsdagarna 2024

Socialchefsdagarna 2024 är i antågande. Den 2-3 Oktober finns vi på plats i Kistamässan. Stig in och låt oss visa dig runt i vår värld av vad vi kallar Mjuk Välfärdsteknik. På Socialchefsdagarna 2024 är det vi som tar steget in i framtiden tillsammans med dig. Och vem vet vad som kommer dyka upp i vår monter i år.

Utforska med oss

Glöm krånglig teknik. Istället vill vi prata om anpassade lösningar som fungerar i er verksamhet! Med lösningar som är enkla att använda och som verkligen underlättar vardagen för både kommunens medarbetare och dess invånare.

Vi pratar gärna effekter och priser öppet

Vi tror på rättvisa och enkelhet. Hos oss betalar du bara för det du använder, utan dolda avgifter eller komplicerade avtal. Det är din kommun, det är dina behov – och vi är här för att göra det så smidigt som möjligt för dig.

Ta det lugnt med oss

Ingen stress, ingen press. Bara kom och häng med oss i vår avslappnade miljö där du kan ställa frågor, diskutera idéer eller bara ta en paus från mässstressen. För vi är här för att göra din upplevelse på Socialchefsdagarna både trevlig och informativ. Vill du boka ett personligt möte? Inga problem. Fyll bara i en tid i vår kalender HÄR.

 

Digitala hembesök surfplatta i kök hos brukare

Upplev Digitala Hembesök på Socialchefsdagarna 2024

Låt oss visa dig vår senaste tjänst, Digitalt Hembesök. Med denna lösning blir det möjligt att på riktigt införa Digitala hembesök och dagtillsyn. Dessutom är tjänsten integrerad med vår övriga lösning och fungerar tillsammans med de vanligaste verksamhetssystemen.

Välkommen att uppleva det själv!

Vill du veta mer om Digitala Hembesök och tillsyn redan nu?

 

Så stig in, ta det lugnt och låt oss tillsammans utforska hur vi kan göra din kommuns digitala resa både enklare och mer givande. Vi ser fram emot att träffa dig i vår monter!

Vill du veta mer om Socialchefsdagarna 2024 hittar du information här.

Boka ett digitalt möte med oss

Vill du veta mer redan nu?

Vikk du veta mer redan innan Socialchefsdagara så tycker vi att du skall ta chansen att boka ett onlinemöte med oss redan nu. Hitta en tid i kalendern nedan så hoppas jag vi ses

Lite nyheter från oss

Det händer på Digitala Samtal

Digitalt hembesök

Digitala hembesök

Digitala Hembesök, eller dagtillsyn, är kanske det mest omtalade området inom omsorgen just nu. Att byta ut ett eller flera besök ger enorma effektvinster. Inte

LÄS MER