Hoppa till innehåll

Jobba på Digitala Samtal

Vill du vara med och göra skillnad?

Bli en i vårt team!

Vill du vara en del av ett team som är ute på en mission att förändra förutsättningarna för barn, unga och äldre. Att kunna ge dessa ett mer meningsfullt och tryggare liv. Vill du samtidigt arbeta på en arbetsplats där välmåendet är viktigt och där vi tror att du blir ditt bästa jag om du har en balans mellan arbetsliv och egenliv. Då tror vi att vi kommer att trivas ganska bra ihop.

Digitala Samtal är ett av Karlskronas växande produktbolag med tjänster och samarbeten som ligger i frontlinjen. Det gäller både teknik men även processer och införande i kommunerna.

Digitala Samtal har sitt säte i vackra Karlskrona, men vi har en öppen inställning till att arbeta nätverksbaserat och på distans.

Vi tror på det vi gör. Och vi tror på att vi på riktigt kan göra skillnad i samhället med våra tjänster. Något vi ser bevis på varje dag. Samtidigt som vi hela tiden arbetar utifrån att skapa och leverera kvalitet och excellens i allt som vi gör. Låter det som något du kan stå bakom. Kontakta oss i så fall.

Just nu letar vi lite extra efter dessa roller

Lediga tjänster på Digitala Samtal

Jobba som utvecklare på Digitala Samtal
Är du en erfaren utvecklare? Vill du arbeta med utveckling som bidrar till ökat välmående?

Erfaren utvecklare som skulle kunna vara vår nya CTO

Vill du som erfaren utvecklare vara med i ett team där dina kunskaper kan förändra människors liv på riktigt. Vi söker efter dig som har dokumenterad erfarenhet av utveckling i webbaserade administrativa system.

Du skall ha ett långsiktigt tänk i din utveckling men samtidigt kunna vara snabb i att genomföra förändringar. Erfarenhet av PHP och javascript är en fördel men det viktigaste är att du har ett strukturerat sätt att tänka och skriva din kod.

Du har minst fyra års erfarenhet och har helst arbetat i både backend och frontend. 

Vi ser gärna att du tar ett stort eget ansvar för dina uppgifter och produkten. Utmana oss gärna hur vi kan bli ännu bättre.

Målet är att du på sikt kan ta produktansvar för hela eller delar i Digitala Samtal.

Kontakta Mattias Hallström för mer information om tjänsten

"Kanske det mest spännande jag gjort"
Ramona Johansson Digitala Samtals nya success manager
Ramona Johansson
Success Manager
Vill du göra skillnad på riktigt genom att hjäpa kommuner i mål med att köpa in Digitala Samtal i sin verksamhet?

Säljare med erfarenhet som vill växa till säljchef

Vi tror på det vi gör. Och vi  Så pass mycket att vi i våra möten med  våra prospekt ofta skapar ny förståelse för hur Digitalisering kan förändra förutsättningen för både personal och brukare. Vi tror att du tänker likadant. 

Du har förmodligen arbetat inom någon av kommunens mjuka förvaltningar som Socialtjänst, Omsorg eller Skola. Och därefter arbetat med försäljning av tjänster eller produkter mot kommuner eller regioner.

Du kommer att arbeta med införsäljning över hela landet. Och även om det kan förekomma någon resa så arbetar vi i princip uteslutande med digitala kundmöten. Faktum är att vi mycket sällan möter kunderna på annat sätt än digitalt. Det gör att du har stor frihet i vart du vill arbeta från.

Vi ser gärna att du har ambition att växa. Både som säljare men även i rollen som ansvarig för vår säljverksamhet för att kanske komma in i rollen som säljchef.

Du kommer att jobba tätt med vår ledning, vår success manager, teknik och inte minst med våra kunder.

Kontakta Peter Mattsson för mer information om tjänsten.

Jobba som säljare på Digitala Samtal