Tillsammans når vi klimatmålen

Tillsammans når vi klimatmålen

Det hade känts ganska konstigt att varje dag arbeta för att ge barn och unga en bättre framtid om det inte finns någon framtid kvar. Därför skruvar vi nu upp målen i vår miljöpolicy och siktar på att lämna ett 0-avtryck. Det innebär bland annat att vi kommer att arbeta för att minska resor. Vi siktar på att ta bort all pappersanvändning. Och för de resor vi ändå behöver göra kommer vi att klimatkompensera fullt ut. Häng med, tillsammans når vi klimatmålen.

I Digitala Samtal arbetar vi varje dag med att hitta de bästa verktygen vi kan för att hjälpa barn och unga till ett bättre liv. Vi jobbar hela tiden med de mjuka frågorna och försöker hitta de stöd som kan förändra en framtid. Och även om miljön kanske inte direkt är något som kan hjälpa i samtalet, är det en naturlig del för oss. Vi är däremot stolta över funktioner som distansanalyser och inbyggda videosamtal. Funktioner som hjälper kommuner och verksamheter att både nå sina brukare och göra en insats för miljön. För vad är en framtid värd om det inte vinns någon värld kvar att leva i.

Tillsammans når vi klimatmålen med digitalisering

Pandemin har har väl inte direkt varit något positivt, men det finns delar som faktiskt har varit bra. Vi har lärt oss att arbeta och mötas på distans. Den har även lärt oss att när vi ställs inför en svår utmaning kan vi tillsammans hitta en lösning. Digitaliseringen är en viktig del i vår framtid och då inte minst för miljön.

Därför tar vi nu sats och skruvar upp våra miljömål under 2021. Vår målsättning är att med minskade resor och minskad användning av resurser, tillsammans med klimatkompensation läsa efter oss ett 0-avtryck. Det kommer att innebära att vi behöver ställa högre krav på oss själva. Men även på våra kunder och samarbetspartners. Allt så att vi tillsammans når klimatmålen

Vi kommer att att i största mån försöka fortsätta med digitala möten när det inte finns ett konkret behov av att träffas. Vi kommer att införa digitala signaturer på alla dokument och lämna allt utbildningsmaterial i digital form. Och vi kommer att klimatkompensera för all mat och fika som serveras på våra seminarier och utbildningar.

Häng med ni också, tillsammans når vi klimatmålen.

Vill du också klimatkompensera?

Det finns flera sätt att klimatkompensera er verksamhet på. Vi använder oss av klimatkompensera.se när vi gör våra klimatkompensationer.