Hoppa till innehåll

Ramona Johansson – Vår nya success manager är här!

  Ramona Johansson är en succé redan innan hon kom till oss. Med sitt varma och trygga sätt och sin erfarenhet blir hon den som skall leda våra kunders framgångsresa. Det gör hon genom att ansvara för införande och fortsatt resa med Digitala Samtal. Och Ramona kommer med en stor erfarenhet. Först med över tolv år i kommunal verksamhet. Därefter med lika många år av att ha arbetat i kund och produktnära roller i nästa alla de stora verksamhetssystemen. Vi är så otroligt glada över att ha henne ombord.

  Ramona Johansson kliver in hos oss med ögon som strålar ikapp med vårsolen utanför. “Det här är helt fantastiskt och skall bli så roligt. Kanske det mest spännande jag gjort”, säger hon med en charmig västblekings dialekt. Och det vill inte säga lite. Ramona har en otroligt spännande och lång erfarenhet bakom sig som börjar i Bromölla Kommun där arbetade i lite drygt 12år. Dels som Enhetschef och sedan vidare som systemförvaltare och projektledare vid införandet av Treserva i omsorgsförvaltinngen.

  “Det här är helt fantastiskt och skall bli så roligt. Kanske det mest spännande jag gjort”

  Ramona Johansson - Success Manager Digitala Samtal
  Ramona Johansson – Success Manager Digitala Samtal

  Därefter blev Ramona rekryterad till CGI för att arbeta som projektledare. Och är börjar nästa fantastiska resa inom verksamhetssystemen. För de följande 12 åren har hon, med ett kort avbrott för att starta ett omsorgsboende, arbetat med nästan alla de stora verksamhetssystemen. Under denna period har Ramona arbetat i såväl CGI, Tietoevery, Pulsen och Alfa. I vilka hon haft roller som Projektledare, Kundansvarig, Affärsansvarig och produktägare.

  Varför Digitala Samtal?

  Och nu kan vi alltså hälsa Ramona välkommen till oss på Digitala Samtal. Så vad var det som gjorde att Ramona valde att arbeta med oss? Vi får helt enkelt fråga henne.

  “Digitala Samtal är ett helt fantastiskt företag som vill göra skillnad på riktigt. Att få arbeta i ett team och en organisation som har både hjärta och hjärna är otroligt spännande. Att sedan teamet bakom har en så lång erfarenhet av att arbeta med produkter och verksamheter med fokus på kvalitet gör det ju inte mindre intressant. Jag är så glad över att fått denna chansen. Att få arbeta med något jag tror på och kan vara stolt över. Nu skall jag bara lära mig allt”, säger hon och skrattar.

  Vi är förstås lika glada över Ramona och vill bara hälsa henne välkommen till familjen. Och vi är så glada över att kunna ge våra kunder tillgång till Ramonas kompetens.

  Välkommen Ramona Johansson!

  Kontakta Ramona Johansson

  Vill du prata införande, projektledning eller hur Digitala Samtals verktyg kan göra nytta för din verksamhet. Tveka inte att kontakta Ramona.

  Mobil: +46 76 006 16 60
  E-post: ramona.johansson(@)digitalasamtal.se
  LinkedIn

  Pssst…. vill du också jobba med oss. Ta en titt på vår jobbsida. Vi är alltid intresserade av spännande kompetens och söker flera tjänster just nu…