Hoppa till innehåll

Nyckelrekrytering till Digitala Samtal: Susanne Sahlén tar rollen som försäljningschef

    Digitala Samtal fortsätter sin starka tillväxtresa genom att rekrytera Susanne Sahlén som ny Försäljningschef. Susanne har en lång och framgångsrik karriär bakom sig, senast som Försäljningschef och delägare på Vitec Appva AB. Med över ett decennium av erfarenhet från kommuner, privata vårdbolag och regioner inom digitalisering, är Susanne väl rustad för att ta sig an utmaningen hos oss på Digitala Samtal.

    Med ett brett leende och ett “Hallå då” på en underbar Göteborgsdialekt kliver hon ombord på Digitala Samtal. Vår nya säljchef Susanne Sahlén. Och det dröjer inte länge innan hon fullkomligt kokar över med tankar och idéer för nästa steg i vår tillväxtresa. Och vi får bokstavligen hålla i hatten.

    Bygger framtidens säljorganisation

    I sin nya roll kommer Susanne att ha ett tydligt uppdrag: att bygga och utveckla Digitala Samtals säljorganisation för vidare succé. Hennes breda erfarenhet inom försäljning och kundrelationer gör henne till en ovärderlig tillgång. Inte minst när bolaget nu går in i nästa expansionsfas. Med fokus på att stärka närvaron på marknaden och öka vårt engagemang med både nya och befintliga kunder, kommer Susanne att leda ett dynamiskt team och bidra till företagets fortsatta framgångar.

    Susanne Sahlén tar rollen som försäljningschef på Digitala Samtal

    – Det är en otroligt spännande tid att kliva in i Digitala Samtal. Jag ser fram emot att bygga en stark säljorganisation och vara med på den här tillväxtresan, säger Susanne Sahlén.

    Nära samarbete med partners

    Som en central del i sin roll kommer Susanne att arbeta tätt med våra partners, både när det gäller försäljning och vidare integrationer med verksamhetssystemen. Hennes erfarenhet av att hantera komplexa affärssystem och etablera partnerskap gör henne perfekt för att navigera Digitala Samtal in i nya strategiska samarbeten.

    – Vi ser fram emot att Susanne ska skapa ännu starkare relationer med våra partners och kunder, säger Mattias Hallström, som är en av grundarna till Digitala Samtal. Hennes förmåga att bygga förtroende och leverera resultat kommer att vara avgörande när vi fortsätter att skala upp våra lösningar och möta den ökade efterfrågan på våra digitala tjänster.

    En nyckelspelare i expansionsfasen

    Digitala Samtal befinner sig just nu i en expansiv fas, med en växande portfölj av digitala verktyg för kommuner. Och då främst för personalen i, med och kring samtalet med brukaren. Susannes rekrytering kommer i precis rätt tid för att säkerställa att vi kan möta marknadens behov och ta ytterligare marknadsandelar. Hennes ledarskap och expertis inom försäljning till kommunernas mjuka förvaltningar blir avgörande för att driva tillväxt och positionera oss som den ledande aktören inom digital omsorg.

    Vi hälsar Susanne varmt välkommen till teamet och ser fram emot vad vi kommer att åstadkomma tillsammans!

    Välkommen Susanne!

    Kontakta Susanne Sahlén

    Vill du prata införande, projektledning eller hur Digitala Samtals verktyg kan göra nytta för din verksamhet. Tveka inte att kontakta Susanne.

    Mobil: +46 70 796 91 40
    E-post: Susanne.sahlen(@)digitalasamtal.se
    LinkedIn

    Pssst…. vill du också jobba med oss. Ta en titt på vår jobbsida. Vi är alltid intresserade av spännande kompetens och söker flera tjänster just nu…