Hoppa till innehåll

Möt oss på inspirationsdagen den 4 maj

  Den 4 maj bjuder Innovation Skåne in kommunerna i Blekinge och Skåne till en kostnadsfri inspirationsdag för att diskutera gemensamma utmaningar och behov inom kommunal omsorg. Digitala Samtal är inbjudna som talare och kommer även finnas på plats tillsammans med ett antal andra företag för att visa våra tjänster. På Innovation Skånes och Karlskronas vägnar hälsar vi dig välkommen att registrera dig HÄR

  Datum: 4 maj 2023
  Tid: 9:30 . 15:00
  Plats: Ivögården
  Pris: Kostnadsfritt
  Anmälan senast 28 april: Klicka Här

  Missa inte att träffa oss och inte minst få möjlighet att diskutera spännande frågor om framtiden och digitalisering med era kollegor i andra kommuner. Så här skriver Innovation Skåne själv om dagen:

  INSPIRATIONSDAG FÖR KOMMUNER I SKÅNE OCH BLEKINGE

  Välkommen till en inspirationsdag där ni kommer att träffa kollegor från andra kommuner och ges möjlighet att diskutera gemensamma utmaningar och behov. Ni kommer att kunna ta del av spännande utvecklingskoncept för kommunal omsorg, där ett antal spännande entreprenörer presenterar sina möjliga lösningar.

  DigiHealth ger stöd i att utveckla möjligheterna till att agera utifrån behov i vård och omsorg – med lösningar i privata små och medelstora bolag. Tillsammans med er vill vi se närmare på hur vi på bästa sätt kan utveckla detta erbjudande.
  Vi ser fram emot att få en inspirerande dag tillsammans med er i en härlig miljö på Ivögården. Dagen är kostnadsfri för verksamma i Blekinges och Skånes kommuner.

  Vi hopas att vi får se flera av er!