Marks kommun väljer säkra videosamtal från Digitala Samtal

Marks kommun väljer Säkra Videosamtal med integration till Lifecare

När Marks kommun väljer Säkra Videosamtal står utmaningar som att förbättra sjuksköterskornas arbetssituation och samtidigt ge ett bättre stöd till omsorgspersonalen i fokus. Med Anpassade Säkra Videosamtal från Digitala Samtal kan man dessutom vara igång redan till sommaren.

Hoppsan…

Letar du efter information om vår nya release eller om digitala samtal?

Tyvärr har det blivit ett fel i länkarna i vårt senaste nyhetsbrev, så du hamnade här istället.

Då får du gärna kontakta oss eller boka ett möte

Precis som så många andra kommuner står Marks kommun inför utmaningen med nyanställd omsorgspersonal och ett begränsat antal sjuksköterskor för att ge stöd till dessa. Och behovet är akut. Både för att klara sommaren men även för att möta utmaningen med en åldrande befolkning och svårare läge för rekrytering.

Anpassade Säkra Videosamtal ger Mark kommun de verktyg man behöver för att både på kort och lång sikt hantera utmaningen med stöd till omsorgspersonalen. Detta genom att Marks sjuksköterskor får en bättre och mer effektiv arbetssituation genom möjlighet till säker videokonsultation.

Varför Marks kommun väljer Säkra Videosamtal

Säkra Videosamtal från Digitala Samtal ger verksamheten ett anpassat verktyg som fungerar i verksamheten. Till skillnad från en vanlig videolösning är tjänsten helt brukarorienterad och skapad för verksamhetens arbetsflöde.

Det gör att införande blir enkelt och effektivt, men en minimal påverkan på organisationen i allt från processer till utbildning. Även licensmodellen är utformad för att man skall få en så kostnadseffektiv och enkel lösning som möjligt.

Med Anpassade Säkra Videosamtal kan en kommun vara igång med videokonsultaion mellan Sjuksköterska och omsorgspersonal, inom rehab eller andra områden på runt två veckor. Något som var viktigt för att kunna vara igång redan innan sommaren.

Anpassade Säkra Videosamtal integrerade med Lifecare

Marks kommun har även valt att koppla på integrationen mellan Digitala Samtal och Tietoevery Lifecare. Det gör att Marks kommun kan arbeta sömlöst mellan verksamhetssystemet och de säkra videosamtalen.

Integrationen hämtar all nödvändig information om brukaren från Marks Lifecare. Den håller även all omsorgspersonal och information om enheter och personal uppdaterad i realtid. Något som avsevärt minskar arbetet för systemförvaltaren.

Det anpassade säkra videosamtalet sparar all information för att uppfylla nödvändiga lagrum som HSL och PDL. Information som även kan delas med verksamhetssystemet.

Vill du veta mer om varför Marks kommun väljer Säkra Videosamtal

Vill du veta mer om Anpassade Säkra Videosamtal integrerade med Lifecare eller bara allmänt om hur Digitala Samtal fungerar. Eller kanske du är nyfiken på hur Mark har tänkt vad gälle införandet av Säkra Videosamtal.

Tveka inte att kontakta oss eller boka en tid för ett onlinemöte där vi kan visa mer om hur Mark och andra kommuner använder Digitala Samtal och Säkra Lagliga Videosamtal.