Hoppa till innehåll

Kumla förlänger Digitala Samtal och utökar till försörjningsstöd

    Kumla förlänger Digitala Samtal. Samtidigt passar man på att utöka användningen till att omfatta även försörjningsstöd. Kumla använder redan idag Digitala Samtals Säkra Videosamtal inom stora delar IFO och väljer nu att införa tjänsten inom försörjningsstöd.

    Att Säkra Anpassade Videosamtal kan göra stor skillnad är tydligt inom Kumlas kommun. De var en av de första kommuner som tog ansvar och införde säkra samtal för att skydda medborgarens integritet. Idag används samtalen såväl internt som med brukare, anhöriga och externa parter som advokater. Det sistnämnda inom familjerättsärende.

    Att Kumla förlänger Digitala Samtal och dessutom väljer att utöka sina licenser att omfatta försörjningsstöd ser vi som ett stort bevis på nyttan och kvaliteten i vårt Säkra Videosamtal“, säger Mattias Hallström som är en av grundarna till Digitala Samtal.

    Det är ett stort förtroende att hantera dessa samtal. Vi har inga tidigare kunder som använder samtalen inom försörjningsstöd så vi kommer att arbeta tätt med Kumla för att följa hur processen utvecklar sig. Allt för att kunna anpassa våra lösningar ännu mer. Det är så vi har valt att arbeta, tillsammans med kommunerna för att skapa verktyg som fungerar på riktigt i verksamheten“, fortsätter han.

    Vill du veta mer om hur IFO i Kumla arbetar med Digitala Samtal eller hur din kommun skulle kunna använda Säkra Anpassade Videosamtal. Tveka då inte att kontakta oss eller varför inte boka ett onlinemöte.