Hoppa till innehåll

#GameChanger Blekinge 2020, det är vi!

  Digitala Samtal är utsett av en enig jury till #GameChanger Blekinge 2020. Ett initiativ som syftar till att hitta innovationer och affärsidéer där fokus ligger på kombinationen lönsamhet och samhällsnytta.

  “Med hjälp av moderna digitala verktyg kan kommuner ge kvalitativ hjälp till allt från familjehemsplacerade barn till äldre med deras anhöriga. Samtidigt får verksamheterna ett systematiskt sätt att följa och utveckla sitt arbete.”

  Juryns motivering

  Digitala Samtal är därmed ett av de första bolagen som kan titulera sig #GameChanger Blekinge. Vi är mycket stolta över denna titel och vill tacka juryn, som bestod av representanter från BTH, Affärsverken AB, Netport Science park, Södra Cell och Länsförsäkringar.

  Att få denna utmärkelse betyder väldig mycket för oss som företagare. Vi har alltid en fot i den Blekingska skärgården i allt vi gör. Det är en av de saker som driver oss framåt i vårt arbete. Att vara en #GameChanger Blekinge gör att vi kommer vara ännu mer stolta över vår region.

  Vad är #GameChanger Blekinge

  #gamechangerBlekinge är en del av Socialt entreprenörskap och företagande i Blekinges främjandesystem. Projektet är en samverkan mellan Region Blekinge, Blekinge Business Incubator BBI, Coompanion och Almi.

  Syftet med projektet är att stärka Blekinge som en framstående region inom socialt och hållbart företagande. Projektet vill lyfta fram personer och företag som kan tänka nytt och affärsmässigt kring socialt företagande och hållbar utveckling. Vi behöver samhällsentreprenörer och innovatörer som kan hjälpa till med hållbar omställning i Blekinge genom nya, innovativa lösningar på samhällsutmaningar.

  Visste du…

  …att vi även är i final för eHälsopriset BlueHealth Prize som kommer att delas ut under våren 2021.

  Vill du veta mer om #GameChanger Blekinge eller oss

  Region Blekinges sida om socialt och hållbart företagande och #GameCahnger Blekinge hittar du här

  Vill du veta mer om Digitala Samtal och hur vi kan hjälpa din kommun att bli mer hållbar kan du boka ett onlinemöte här.