Hoppa till innehåll

Möt Digitala Samtal på Socialchefsdagarna 2022

  Den 28-30 september går Sveriges största Socialpolitiska konferens av stapeln i Göteborg. Givetvis finns vi där för att prata om hur Säkra Anpassade Videosamtal och Digitala Samtalsstöd kan hjälpa er i er verksamhet. Missa inte att träffa Digitala Samtal på Socialchefsdagarna 2022. Välkomna till vår monter!

  Socialchefsdagarna 2022 arrangeras av Föreningen Sveriges socialchefer och är den största årliga socialpolitiska konferens i Sverige. Eventet vänder sig främst till beslutsfattare inom socialtjänsten. På Socialchefsdagarna möter du inte bara andra ledare, politiker eller på annat sätt verksamma i det sociala området. Utan även leverantörer som oss på Digitala Samtal, som levererar tjänster och produkter för att stötta er verksamhet.

  Besök oss i vår monter

  På onsdag och torsdag finns vi på plats i vår monter med det fantastiska namnet H05:27. Vi kommer att visa upp våra tjänster för Säkra Anpassade Videosamtal och Digitala Samtalsstöd.

  Möt Digitala Samtal på Socialchefsdagarna 2022
  Möt Digitala Samtal på Socialchefsdagarna 2022

  Ni är mer än välkomna att klämma och känna på våra Säkra Anpassade Videosamtal eller Digitala Samtalsstöd och vi är alltid redo för en pratstund om hur ni kan använda dessa. Eller varför inte ta del av hur andra kommuner valt att införa Säkra Anpassade Videosamtal eller Samtalsstöd i sina verksamheter.

  Prata integration med våra partner

  Digitala Samtal har idag en unik integration med de vanligaste verksamhetssystemen, som TietoEvery LifeCare. Detta gör att arbetet för användarna och systemförvaltarna blir ännu enklare. Både vad det gälle användande men även för att uppfylla de lagrum som krävs.

  Är ni intresserade av vad en integration av Säkra Anpassade Videosamtal eller Digitala Samtalsstöd kan innebära för er, så tar vi gärna en promenad till våra vänner hos leverantörerna av verksamhetssystemen.

  Boka möte med Digitala Samtal på Socialchefsdagarna 2022

  Om du redan nu vet att du är intresserad av att prata med oss kan du passa på att boka en mötestid redan nu. Vi låter Mattias kalender vara tillgänglig för bokning här. Men det går givetvis bra att bara titta förbi och hugga någon av oss som står i montern.

  Övriga kontaktuppgifter till oss hittar du här

  Vill du veta mer om Digitala Samtal på Socialchefsdagarna 2022

  Vill du veta mer om Digitala Samtal är det bara att klicka runt på hemsidan. Eller varför inte läsa mer om vad som händer på vår nyhetssida.

  Om du vill veta mer om Socialchefsdagarna 2022 och vilka andra företag du kan träffa så kan du gå in på eventets hemsida här