Hoppa till innehåll

Borås stad väljer Digitala Samtal

  Borås stad väljer Digitala Samtal för alla mjuka förvaltningar. För Digitala Samtal markerar avtalet med Borås Stad en milstolpe och vår största affär hittills. Nu börjar arbetet med det massiva införandet i alla förvaltningar. Det blir boendestöd som är först ut i Borås.

  Den här affären är av enorm betydelse för oss. Potentiellt är detta en mångmiljonaffär över avtalsperioden. Det visar på vår ambition att vara ledande inom digital transformation. Men även vår förmåga att leverera innovativa lösningar som möter behoven hos stora aktörer som Borås Stad“, säger Mattias Hallström som är en av grundarna till Digitala Samtal.

  Borås Stad, som en av Sveriges största städer, står som så många andra inför ökade utmaningar. Inte minst vad gäller digitalisering. Genom att välja Digitala Samtal visar de sitt engagemang för att möta dessa utmaningar på ett innovativt sätt.

  Nyttoeffekter viktiga när Borås stad väljer Digitala Samtal

  Men det är inte bara det Anpassade Säkra Samtalet som är viktigt för Borås. Genom att minska behovet av resor för både personal och medborgare skapas stora besparingar. Inte bara i tid och pengar, utan bidrar även till en mer hållbar miljö genom att minska koldioxidutsläppen. Och då har vi inte ens gått in på den sociala hållbarheten.

  Men viktigast av allt är att personalen i Borås nu kan börja arbeta aktivt med att möta sina brukare. Möten som skapar förutsättningar till förändring.

  Digitala Samtals lösningar erbjuder inte bara en säker plattform för digital kommunikation, utan också ett anpassat system som faktiskt fungerar i Borås Stads verksamhet. Detta gör det enklare för både personal och medborgare att samarbeta och kommunicera effektivt.

  De mjuka förvaltningarna i fokus för Borås Stad

  Implementeringen av Digitala Samtal i skolan, socialtjänsten och omsorgen kommer att möjliggöra en säker hantering av information och kommunikation. Vilket kommer att bidra till att Borås Stad kan dra nytta av fördelarna med Digitala Samtals lösningar så snart som möjligt.

  Borås Stads beslut att välja Digitala Samtal som sin partner visar deras engagemang för att möta framtidens utmaningar på ett innovativt och effektivt sätt. Genom att investera i digitala lösningar strävar de mot ett mer hållbart och framgångsrikt samhälle för alla sina medborgare.

  Vill du veta mer?

  Vill du veta mer om hur Borås Stad tänkte när de valde Digitala Samtal. Tveka inte att boka ett möte eller kontakta oss.