Hoppa till innehåll

BlueHealth prize 2021 – vi är i final!

  Idag blev det klart att Digitala Samtal är en av tre finalister i BlueHealth prize 2021. Vi är så glada för detta som är ett erkännande på allt arbete vi lägger ner. BlueHealth Prize är ett pris inom eHälsa som delas ut av Länsförsäkringar Blekinge. Vinnaren meddelas vid Innovaiton day, som hålls av Blue Science Park, den 6 maj.

  Att gå till final till ett viktigt eHälsopris som BlueHealth Prize för en organisation som Digitala Samtal är otroligt stort och viktigt. Varje dag arbetar vi för att förändra och förbättra förutsättningarna för unga och äldre. Att någon utanför våra kunder ser detta och tycker att det vi gör verkligen gör skillnad gör att allt arbete vi lägger ner är värt mödan.

  Med verktyget Digitala Samtal och våra olika Samtalsstöd och Säkra videosamtal ger vi förutsättningar för en hållbar och bättre framtid.

  Under 2020 blev vi nominerade till #gamechanger Blekinge för vårat arbete med sociala frågor och hur man kan skapa tillväxt genom dessa. Det tyckte vi var stort. Med finalplatsen i BlueHealth Prize tar vi nu nästa steg.

  Vad är BlueHealth Prize

  BlueHealth Prize är ett nyinstiftat pris som delas ut av Länsförsäkringar Blekinge till ett företag i Blekinge aktivt inom eHälsa. Priset är till för att premiera nya och innovativa idéer inom området eHälsa, som är ett viktigt område för Länsförsäkringar.

  I ett uttalande till Blue Science Park säger Länsförsäkringar VD Jens Listerö:

  ” – Idag är vi bättre på att försäkra våra saker än att försäkra oss själva. Vi ser att hälsa är nästa stora område för oss och där kommer digital teknik vara avgörande. Det finns redan nu hälsofrämjande tjänster som vi erbjuder våra kunder – men det behövs fler. Med ett pris inom eHälsa vill vi belysa de goda idéer som finns och inspirera till nya “

  Vi är så klart otroligt glada att vi får vara en del av detta. Priset delas ut av Länsförsäkringar och Blue Science Park vid den digitala upplagan av Innovation Day den 6 maj.

  Våra medfinalister

  Blekinge har väldigt många framåt bolag inom området eHälsa. Ett bevis på detta är våra fina medfinalister.

  i-Balans, erbjuder ett webbaserat stödbehovsmätningsprogram för genomförande av bedömning, sammanställning och analys samt konsulttjänst.

  LOTUS modellen, har till syfte att förebygga mot psykisk ohälsa på arbetsplatser.

  Mer om BlueHealth Prize

  Finalisterna i BlueHealt Prize 2021 på Blue Science Park

  Nomineringarna på Blue Science Park

  Blue Science Parks arbete inom eHälsa

  Länsförsäkringar Blekinges samhällsengagemang

  Mer om vår nominering som #GameChanger Blekinge