Hoppa till innehåll

Tietoevry och Digitala Samtal tecknar första gemensamma kunden

    Tietoevry och Digitala Samtal tecknar första gemensamma kunden. Det blir kommunförbundet ITSAM och Åtvidaberg som kommer att implementera Digitalt Hembesök integrerat med Lifecare. Affären visar styrkan i vårt samarbete. Det är ju faktiskt så att bläcket knappt har hunnit torka på vårt partnerskapsavtal.

    Kommunförbundet ITSAM och Åtvidabergs kommun är den första gemensamma kommunen som valt den integrerade lösningen för Digitalt Hembesök. Som är en del i vår gemensamma unika lösning för digitala omsorgstjänster. ITSAM är ett kommunalförbund som även omfattar Boxholm, Vimmerby, Ydre och Ödeshög.

    Detta är inte bara en snabb framgång utan också en mycket strategiskt viktig kund. Åtvidabergs val att implementera Digitalt Hembesök via Lifecare visar hur kraftfull integrationen mellan våra tjänster och Lifecare.

    Daniel Gottfriedson, Senior Sales Manager på Tietoevry Welfare, kommenterar:

    Det här är en fantastisk start på vårt samarbete med Digitala Samtal. Att redan ha en gemensam kund som ser fördelarna med våra integrerade lösningar visar på den stora potentialen i vårt partnerskap. Åtvidabergs kommun kommer att kunna dra nytta av en sömlös digital omsorgsupplevelse som verkligen tar deras arbete till nästa nivå.

    För Digitala Samtal är detta avtal ett stort steg framåt och ett bevis på att våra tjänster ligger rätt i tiden. Att kunna erbjuda våra lösningar direkt genom Lifecare gör att kommuner snabbt kan få tillgång till verktyg som förbättrar effektiviteten och kvaliteten inom vården.

    Mattias Hallström, medgrundare av Digitala Samtal, tillägger:

    ”Att teckna ett avtal så snabbt efter att ha påbörjat vårt partnerskap med Tietoevry Welfare är otroligt spännande. Vi ser fram emot att arbeta nära Åtvidaberg och förhoppningsvis de andra kommunerna inom ITSAM. Inte minst för att hjälpa dem att möta framtidens omsorgsutmaningar. Denna snabbhet visar vilken stor efterfrågan det finns på Digitalt Hembesök och hur rätt vår tjänst är för kommunerna.

    Genom detta avtal med Åtvidaberg, samt ITSAM, fortsätter vi att visa på hur vårt samarbete med Tietoevry Care bidrar till att forma framtidens digitala omsorgstjänster i Sverige.

    Vill du veta mer om hur du som har Lifecare kan använda Digitala Samtal?

    I så fall rekommenderar vi att du bokar ett köer onlinemöte där vi, och i de fall det är möjligt, även Tietoevry kan visa mer om tjänsten. Och prata mer ingående hur andra kommuner har integrerat och använder våra verktyg.