Hoppa till innehåll

Digitala Samtal och Tietoevry ingår partnerskap för framtidens digitala kommunala omsorgstjänster 

    Digitala Samtal har ingått ett avtal som partner till Tietoevry Care, Sveriges ledande leverantör av verksamhetssystem för kommunal omsorg och socialtjänst. Detta gör det möjligt för landets kommuner att avropa Digitala Samtals omsorgstjänster direkt via befintliga avtal för verksamhetssystemet Lifecare. Något som underlättar en snabb leverans och smidig implementering hos kommunen.  

    Unik integration, anpassade lösningar och direkt avropningsbart

    Partnerskapet innebär en gemensam lösning som är unikt integrerad med Lifecare. Vilket ger en sömlös upplevelse för både personal och brukare. Tjänster som Digitalt hembesök, Videokonsultation, Anpassade videosamtal, Digitala samtalsstöd och andra omsorgstjänster samverkar direkt med Lifecare. Resultatet blir effektivare arbetsflöden och gör det möjligt för kommuner att dra full nytta av digitaliseringens potential. 

    Kristoffer Ström, säljchef för Tietoevrys lösningar mot den kommunala Omsorgen och Socialtjänsten, kommenterar:

    “Vi är stolta över att kunna erbjuda våra kunder ett ännu bredare utbud av digitala omsorgstjänster genom partnerskapet med Digitala Samtal. Deras tjänster tillför högt värde i kommunernas dagliga arbete och vi ser fram emot att utveckla vårt gemensamma erbjudande. Detta för att skapa nya innovativa lösningar för framtidens utmaningar inom kommunernas mjuka förvaltningar.

    Digitala Samtal är kända för sina användarvänliga lösningar, sin djupa domänkunskap och nära samarbete med landets kommuner. Vår gemensamma satsning möjliggör lösningar som kommer att förenkla vardagen för både personal och brukare. Genom att erbjuda digitala verktyg som effektivt förbättrar kvaliteten inom omsorgen.” 

    Mattias Hallström, medgrundare av Digitala Samtal, tillägger:

    “Vårt samarbete är ett stort steg framåt. Att kunna erbjuda våra lösningar som en integrerad del av Lifecare ger oss en unik position på marknaden. Vi ser fram emot att tillsammans arbeta för att hjälpa kommuner att möta de utmaningar de står inför, med fokus på demografiska förändringar, resursbrist och digitalisering.

    Partnerskapetstödjer kommunernas arbete med att effektivisera och förbättra sin vård och omsorg genom användning av anpassade videolösningar och samtalsstöd. Med en sömlös integration till Lifecare blir det enklare för kommuner att implementera och skala digitala insatser, vilket gynnar såväl brukare som omsorgspersonal.”

    Vill du veta mer om Partnerskapet mellan Digitala Samtal och Tietoevry?

    Eller kontakta:

    Peter Mattsson, CMO
    Digitala Samtal
    +46 709 88 21 00
    peter@digitalasamtal.se

    Kristoffer Ström, Säljchef
    Tietoevry Care, Wellfare
    +46 73 072 83 79
    kristoffer.strom@tietoevry.com